APA:
کپیامینی کادیجانی، پریسا، فرجی، محمد، و سلامی، مریم. (1395). توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 95-106. SID. https://sid.ir/paper/121549/fa
Vancouver:
کپیامینی کادیجانی پریسا، فرجی محمد، سلامی مریم. توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(1):95-106. Available from: https://sid.ir/paper/121549/fa
IEEE:
کپیپریسا امینی کادیجانی، محمد فرجی، و مریم سلامی، “توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 95–106، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121549/fa