مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

975
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

738
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 106

چکیده

 سابقه و هدف: رنگ های مصنوعی گروهی بسیار مهمی از افزودنی های خوراکی هستند. آنها به طور گسترده ای در سراسر جهان در صنایع غذایی و خوراک دام به دلیل قیمت پایین, اثر بخشی بالا و پایداری فوق العاده, به کار برده می شوند. در این تحقیق, روش ساده, سریع و حساسی با عنوان میکرو استخراج مایع-مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای اندازه گیری مقادیر کم کارموزین در مواد غذایی پیشنهاد شد.مواد و روش ها: در ابتدا عوامل موثر برکارایی استخراج کارموزین شامل نوع و مقدار حلال استخراج کننده و پخش شونده, pH محلول رنگ, درصد نمک, مقدار معرف زوج یون کننده مطالعه و بهینه شدند. در ادامه به منظور اعتباربخشی روش پیشنهادی, از سیستم کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا استفاده شد.یافته ها: تحت شرایط بهینه, رفتار خطی خوبی در کل گستره غلظتی (10-2000 mg/L) با ضریب همبستگی خوب (0.9993( به دست آمد. انحراف استاندارد نسبی بر پایه شش اندازه گیری مکرر در سطح غلظتی 250 mg/L, %6 بود. درصد استخراج 90% بود و همچنین حد تشخیص روش پیشنهادی 2 mg/L بود.نتیجه گیری: روش استخراجی میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری در اندازه گیری کارموزین (درصد بازیابی های بالاتر از 95%) در غلظت های کم (در حد mg/L) از صحت خوبی برخوردار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    امینی کادیجانی، پریسا، فرجی، محمد، و سلامی، مریم. (1395). توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 95-106. SID. https://sid.ir/paper/121549/fa

    Vancouver: کپی

    امینی کادیجانی پریسا، فرجی محمد، سلامی مریم. توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(1):95-106. Available from: https://sid.ir/paper/121549/fa

    IEEE: کپی

    پریسا امینی کادیجانی، محمد فرجی، و مریم سلامی، “توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 95–106، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121549/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button