APA:
کپیسعیدی اصل، محمدرضا، و صفری، رضا. (1389). بررسی اثر مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر کاهش آفلاتوکسین های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا. علوم غذایی و تغذیه، 7(2 (پیاپی 26))، 58-65. SID. https://sid.ir/paper/143263/fa
Vancouver:
کپیسعیدی اصل محمدرضا، صفری رضا. بررسی اثر مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر کاهش آفلاتوکسین های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(2 (پیاپی 26)):58-65. Available from: https://sid.ir/paper/143263/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا سعیدی اصل، و رضا صفری، “بررسی اثر مخمر ساکارومیسس سرویزیه بر کاهش آفلاتوکسین های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و پودر ماهی کیلکا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 58–65، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143263/fa