APA:
کپیخسروی زنجانی، محمدعلی، غیاثی طرزی، بابک، شریفان، انوشه، باخدا، حسین، و محمدی، نیما. (1392). تاثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/121309/fa
Vancouver:
کپیخسروی زنجانی محمدعلی، غیاثی طرزی بابک، شریفان انوشه، باخدا حسین، محمدی نیما. تاثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/121309/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی خسروی زنجانی، بابک غیاثی طرزی، انوشه شریفان، حسین باخدا، و نیما محمدی، “تاثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 39–48، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121309/fa