APA:
کپیصداقت، ناصر، محمدحسینی، مهدی، خشنودی نیا، سارا، حبیبی نجفی، محمدباقر، و کوچکی، آرش. (1393). بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تاثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/404049/fa
Vancouver:
کپیصداقت ناصر، محمدحسینی مهدی، خشنودی نیا سارا، حبیبی نجفی محمدباقر، کوچکی آرش. بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تاثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(4):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/404049/fa
IEEE:
کپیناصر صداقت، مهدی محمدحسینی، سارا خشنودی نیا، محمدباقر حبیبی نجفی، و آرش کوچکی، “بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تاثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 53–62، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/404049/fa