APA:
کپیعلویان، راحله، اسدالهی، سیمین، پیروای ونک، زهرا، و افسر، علی. (1391). ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی. علوم غذایی و تغذیه، 9(4 (پیاپی 36))، 5-12. SID. https://sid.ir/paper/143313/fa
Vancouver:
کپیعلویان راحله، اسدالهی سیمین، پیروای ونک زهرا، افسر علی. ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 36)):5-12. Available from: https://sid.ir/paper/143313/fa
IEEE:
کپیراحله علویان، سیمین اسدالهی، زهرا پیروای ونک، و علی افسر، “ترکیب اسیدهای چرب و اسیدچرب اشباع در موقعیت 2 تری آسیل گلیسرول روغن زیتون فرابکر ایرانی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36)، pp. 5–12، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143313/fa