APA:
کپیبهرامی، مریم، قراچورلو، مریم، شعبانی، شاهرخ، و حمصی، سیدامیرهومن. (1391). ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر). علوم غذایی و تغذیه، 9(4 (پیاپی 36))، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/143316/fa
Vancouver:
کپیبهرامی مریم، قراچورلو مریم، شعبانی شاهرخ، حمصی سیدامیرهومن. ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 36)):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/143316/fa
IEEE:
کپیمریم بهرامی، مریم قراچورلو، شاهرخ شعبانی، و سیدامیرهومن حمصی، “ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36)، pp. 29–38، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143316/fa