APA:
کپییکرنگ صفاکار، آزاده، و جوانمردداخلی، مجید. (1390). ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره فنلی هسته گریپ فروت در روغن ماهی کیلکا. علوم غذایی و تغذیه، 9(1 (پیاپی 33))، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/143345/fa
Vancouver:
کپییکرنگ صفاکار آزاده، جوانمردداخلی مجید. ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره فنلی هسته گریپ فروت در روغن ماهی کیلکا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛9(1 (پیاپی 33)):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/143345/fa
IEEE:
کپیآزاده یکرنگ صفاکار، و مجید جوانمردداخلی، “ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره فنلی هسته گریپ فروت در روغن ماهی کیلکا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33)، pp. 49–60، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143345/fa