مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

842
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

521
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 16 | صفحه پایان 27

چکیده

 مقدمه: گوجه فرنگی از جمله میوه های حساس به ضربات مکانیکی و تنش های فیزیکی است. میزان قابل توجهی از این محصول در خلال عملیات برداشت, حمل و نقل و جابه جایی از بین رفته و به ضایعات تبدیل می شود. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر ارتفاع سقوط و جنس سطح سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی در طی یک دوره 18 روزه بوده است.مواد و روش ها: در این تحقیق نمونه های گوجه فرنگی رقم هیبریدی رام (Rum TH 20163) انتخاب شدند و اثر سه ارتفاع مختلف شامل صفر ,30 و 60 سانتیمتر و سه جنس مختلف سطح سقوط شامل چوب, فوم و پلاستیک روی ماندگاری و ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی شامل دانسیته, فاکتور فشردگی, سختی بافت, رنگ و نیز انرژی ناشی از ضربه در طی 18 روز انبارداری در دمای 15 درجه سانتی گراد بررسی شد.یافته ها: با افزایش ارتفاع سقوط نظیر آنچه که در اثر افزایش مدت زمان نگهداری حاصل شد, فاکتور فشردگی افزایش یافت. این در حالیست که افزایش ارتفاع سقوط, در عین حال که سبب تشدید انرژی ناشی از ضربه و تغییرات رنگ محصول می شود, سختی بافت را در طی زمان نگهداری, به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه ثابت می کند که سطح فوم کمترین آسیب ناشی از ضربه را به میوه ها وارد می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی هوشیار، سعیده، فاطمیان، حامد، اسدی، غلامحسن، و دلخوش، بابک. (1390). بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی. علوم غذایی و تغذیه، 8(3 (پیاپی 31))، 16-27. SID. https://sid.ir/paper/143364/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی هوشیار سعیده، فاطمیان حامد، اسدی غلامحسن، دلخوش بابک. بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(3 (پیاپی 31)):16-27. Available from: https://sid.ir/paper/143364/fa

    IEEE: کپی

    سعیده حسینی هوشیار، حامد فاطمیان، غلامحسن اسدی، و بابک دلخوش، “بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 3 (پیاپی 31)، pp. 16–27، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143364/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button