APA:
کپیاکرمی، محمدجواد، نظریان فیروزآبادی، فرهاد، اسماعیلی، احمد، و باقری ششده، مهدی. (1396). غربال گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز ( FTIR). علوم غذایی و تغذیه، 14(3 (پیاپی 55))، 37-48. SID. https://sid.ir/paper/143381/fa
Vancouver:
کپیاکرمی محمدجواد، نظریان فیروزآبادی فرهاد، اسماعیلی احمد، باقری ششده مهدی. غربال گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز ( FTIR). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(3 (پیاپی 55)):37-48. Available from: https://sid.ir/paper/143381/fa
IEEE:
کپیمحمدجواد اکرمی، فرهاد نظریان فیروزآبادی، احمد اسماعیلی، و مهدی باقری ششده، “غربال گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز ( FTIR)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 3 (پیاپی 55)، pp. 37–48، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143381/fa