APA:
کپیکیانی، حسن، رحمتی، محمدهاشم، و محمدرزداری، آیت. (1397). بهینه سازی خواص کیوی پرتودهی شده به روش سطح پاسخ و پیش بینی با شبکه عصبی و رگرسیون. علوم غذایی و تغذیه، 16(1 (پیاپی 61) )، 121-129. SID. https://sid.ir/paper/143443/fa
Vancouver:
کپیکیانی حسن، رحمتی محمدهاشم، محمدرزداری آیت. بهینه سازی خواص کیوی پرتودهی شده به روش سطح پاسخ و پیش بینی با شبکه عصبی و رگرسیون. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛16(1 (پیاپی 61) ):121-129. Available from: https://sid.ir/paper/143443/fa
IEEE:
کپیحسن کیانی، محمدهاشم رحمتی، و آیت محمدرزداری، “بهینه سازی خواص کیوی پرتودهی شده به روش سطح پاسخ و پیش بینی با شبکه عصبی و رگرسیون،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 121–129، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143443/fa