مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

826
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر پوشش های حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 60

چکیده

 مقدمه: با توجه به ارزش تغذیه ای و دارویی و افزایش روزافزون تولید, افزایش عمر انباری میوه انار اهمیت زیادی دارد. با درک چگونگی تاثیر پوشش ها بر انبارداری میوه انار, ارائه این محصول با کیفیت بالا در بازارهای محلی و بین المللی امکان پذیر می گردد.مواد و روش ها: در این تحقیق, تاثیر پوشش های پلی اتیلن و پلی پروپیلن حاوی نانوسیلیکات بر عمر انباری میوه انار رقم ملس ساوه به صورت فاکتوریل در قالب کاملا تصادفی مورد مطالعه قرار گرفت. میوه های تیمار شده به مدت دو و چهار ماه در انبار معمولی نگهداری شدند. سپس, برخی از شاخص های کیفی و کمی نمونه ها با استفاده از روش های استاندارد اندازه گیری شد.یافته ها: نتایج نشان دادند که پوشش های پلی اتیلن نانو و پلی پروپیلن نانو به طور معنی داری موجب حفظ بیش ترین رطوبت پوست (به ترتیب 75.72 و 73.14%) در مقایسه با شاهد (26.64%) در پایان دوره انبارداری شدند. این پوشش ها همچنین به طور معنی داری باعث حفظ بیش ترین رطوبت آریل (76.88%) در مقایسه با شاهد (71.09%) گردیدند. بعد از انبارداری, پوشش پلی پروپیلن حاوی نانوسیلیکات باعث حفظ بیش ترین محتوی فنل (883.54 میلی گرم گالیک اسید در 100میلی لیتر آب میوه), فلاونویید (487.71 میلی گرم گالیک اسید در 100 میلی لیتر آب میوه) و آنتوسیانین کل (11.69 میلی گرم سیانیدین 3-گلوکوزاید در 100 میلی لیتر آب میوه) نسبت به شاهد (به ترتیب 649.76 و 437.56 میلی گرم گالیک اسید در 100 میلی لیتر آب میوه و 7.9 میلی گرم سیانیدین 3-گلوکوزاید در 100 میلی لیتر آب میوه) شد, ولی پوشش های معمولی اثر کم تری داشتند. پوشش های حاوی نانوسیلیکات همچنین موجب کند شدن تغییرات ویتامین ث شدند, ولی بر pH و هدایت الکتریکی اثر معنی داری نداشتند.نتیجه گیری: استفاده از پوشش پلی اتیلن و پلی پروپیلن حاوی نانوسیلیکات جهت کاهش تغییرات کیفی انار در طول دوره انبارداری توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بکران، عاطفه، سیفی، اسماعیل، و وارسته، فریال. (1397). مطالعه اثر پوشش های حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه. علوم غذایی و تغذیه، 16(1 (پیاپی 61) )، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/143444/fa

    Vancouver: کپی

    بکران عاطفه، سیفی اسماعیل، وارسته فریال. مطالعه اثر پوشش های حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛16(1 (پیاپی 61) ):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/143444/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه بکران، اسماعیل سیفی، و فریال وارسته، “مطالعه اثر پوشش های حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 49–60، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143444/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button