APA:
کپیشعاع حسنی، علیرضا، حمدی، کسری، اخوان سپهی، عباس، و خنافری، آنیتا. (1389). اثر کاهش فعالیت آب (
aw) و افزایش درجه حرارت بر بقا باکتری سالمونلا تایفی موریوم. علوم غذایی و تغذیه، 8(1 (پیاپی 29))، 28-33. SID. https://sid.ir/paper/143451/fa
Vancouver:
کپیشعاع حسنی علیرضا، حمدی کسری، اخوان سپهی عباس، خنافری آنیتا. اثر کاهش فعالیت آب (
aw) و افزایش درجه حرارت بر بقا باکتری سالمونلا تایفی موریوم. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛8(1 (پیاپی 29)):28-33. Available from: https://sid.ir/paper/143451/fa
IEEE:
کپیعلیرضا شعاع حسنی، کسری حمدی، عباس اخوان سپهی، و آنیتا خنافری، “اثر کاهش فعالیت آب (
aw) و افزایش درجه حرارت بر بقا باکتری سالمونلا تایفی موریوم،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29)، pp. 28–33، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143451/fa