APA:
کپینورمحمدی، الهام، پیغمبردوست، سیدهادی، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، و رافت، سیدعباس. (1390). تاثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 243-249. SID. https://sid.ir/paper/143477/fa
Vancouver:
کپینورمحمدی الهام، پیغمبردوست سیدهادی، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، رافت سیدعباس. تاثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(3):243-249. Available from: https://sid.ir/paper/143477/fa
IEEE:
کپیالهام نورمحمدی، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و سیدعباس رافت، “تاثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 243–249، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143477/fa