APA:
کپیسلمانیان، شهلا، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1392). فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه ولیک در پایدارسازی روغن سویا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(2)، 199-209. SID. https://sid.ir/paper/148464/fa
Vancouver:
کپیسلمانیان شهلا، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، قربانی محمد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه ولیک در پایدارسازی روغن سویا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(2):199-209. Available from: https://sid.ir/paper/148464/fa
IEEE:
کپیشهلا سلمانیان، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه ولیک در پایدارسازی روغن سویا،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 199–209، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148464/fa