مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,139
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

757
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 36

چکیده

 در این پژوهش به منظور یافتن روش مناسب برای خشک کردن قطعات سیب زمینی, دو رقم مجنی و پشندی انتخاب شده و پس از پوست گیری در قطعات مکعبی شکل 10 و 20 میلی متری برش داده شدند. سپس عمل آنزیم بری در دو زمان 3 و 5 دقیقه در آب جوش انجام شد. پس از آنزیم بری, نمونه ها در محلول اسید آسکوربیک غوطه ور شده و بعد از آن در سه دمای 50, 60 و oC70 خشک شدند. پس از خشک شدن میزان جذب آب مجدد, درصد چروکیدگی و وزن مخصوص نمونه ها اندازه گیری شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر تمام فاکتورها بر درصد چروکیدگی نمونه های خشک شده در سطح آماری 1% معنی دار می باشد. در مورد جذب آب مجدد, اثر دمای خشک کردن در سطح آماری 5% و اثر واریته در سطح آماری 1% معنی دار بود. اثر اندازه نمونه و واریته سیب زمینی بر وزن مخصوص نمونه ها نیز به ترتیب در سطح آماری 1% و 5% معنی دار می باشد. در نهایت با توجه به یافته های به دست آمده مشخص شد که دمای oC50 و زمان آنزیم بری 3 دقیقه برای قطعات 20میلی متری تهیه شده از سیب زمینی های واریته مجنی بهترین شرایط برای خشک کردن می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

ضیاالحق، سیدحمیدرضا. (1388). تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 19.1(2)، 23-36. SID. https://sid.ir/paper/148505/fa

Vancouver: کپی

ضیاالحق سیدحمیدرضا. تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛19.1(2):23-36. Available from: https://sid.ir/paper/148505/fa

IEEE: کپی

سیدحمیدرضا ضیاالحق، “تعیین شرایط بهینه آماده سازی و خشک کردن قطعات سیب زمینی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 19.1، no. 2، pp. 23–36، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148505/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا