مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,663
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

935
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری های اسید لاکتیک خمیرترش

صفحات

 صفحه شروع 247 | صفحه پایان 255

چکیده

 خمیرترﺵ ﻧﻘﺶ کلیدی در بهبود طعم, بافت, خصوصیات تغذیه ای و ﺯمان ماندگاری محصولات نانوایی ایفا می کند. مطالعات ﻧﺸﺎن داده است که میکروارگانیسم های موجود در خمیرترﺵ بر خصوصیات محصول نهایی اثرگذار هستند. بنابراین باکتری های اسید لاکتیکی که فلور اصلی خمیرترﺵ را ﺗﺸﻜﻴﻞ می دهند, به طور ﮔﺰﻳﻨﺸﻲ مورد استفاده قرار گرفتند. در این مطالعه اﺯ باکتری های لاکتوباسیلوس پلانتاروم, لاکتوباسیلوس روتری و مخلوط آنها در تهیه خمیرترﺵ ﺧﺸﻚ ﺷﺪه به روﺵ خشک کردن انجمادی استفاده ﺷﺪ. نتایج حاصل ﻧﺸﺎن دادند که لاکتوباسیلوس روتری باعث کاﻫﺶ آهسته pH خمیرترﺵ گردید. نرخ زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس روتری بعد از فرآیند خشک کردن انجمادی در مقایسه با باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم بالاتر بود. لذا این باکتری نسبت به ﺧﺸﻚ کردن انجمادی مقاوم بوده و ﮔﺰینه مناسبی در تولید خمیرترﺵ نوع III محسوب می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خراسانچی، نیلوفر، پیغمبردوست، سیدهادی، حجازی، محمدامین، و رافت، سیدعباس. (1390). تاثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری های اسید لاکتیک خمیرترش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 247-255. SID. https://sid.ir/paper/148680/fa

    Vancouver: کپی

    خراسانچی نیلوفر، پیغمبردوست سیدهادی، حجازی محمدامین، رافت سیدعباس. تاثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری های اسید لاکتیک خمیرترش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):247-255. Available from: https://sid.ir/paper/148680/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر خراسانچی، سیدهادی پیغمبردوست، محمدامین حجازی، و سیدعباس رافت، “تاثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری های اسید لاکتیک خمیرترش،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 247–255، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148680/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا