APA:
کپیخراسانچی، نیلوفر، پیغمبردوست، سیدهادی، حجازی، محمدامین، و رافت، سیدعباس. (1390). تاثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری های اسید لاکتیک خمیرترش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 247-255. SID. https://sid.ir/paper/148680/fa
Vancouver:
کپیخراسانچی نیلوفر، پیغمبردوست سیدهادی، حجازی محمدامین، رافت سیدعباس. تاثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری های اسید لاکتیک خمیرترش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):247-255. Available from: https://sid.ir/paper/148680/fa
IEEE:
کپینیلوفر خراسانچی، سیدهادی پیغمبردوست، محمدامین حجازی، و سیدعباس رافت، “تاثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری های اسید لاکتیک خمیرترش،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 247–255، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148680/fa