APA:
کپیگندمی نصرآبادی، حسن، عباس زاده، سپیده، طیارهشتجین، نسرین، و یمرلی، آی ناز. (1391). مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آفسنطین (Artemisia absinthium) و اثر مهاری اسانس و عصاره های آبی, الکلی آن بر برخی از باکتری های بیماریزای غذایی. گیاهان دارویی، 11(42)، 120-127. SID. https://sid.ir/paper/15300/fa
Vancouver:
کپیگندمی نصرآبادی حسن، عباس زاده سپیده، طیارهشتجین نسرین، یمرلی آی ناز. مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آفسنطین (Artemisia absinthium) و اثر مهاری اسانس و عصاره های آبی, الکلی آن بر برخی از باکتری های بیماریزای غذایی. گیاهان دارویی[Internet]. 1391؛11(42):120-127. Available from: https://sid.ir/paper/15300/fa
IEEE:
کپیحسن گندمی نصرآبادی، سپیده عباس زاده، نسرین طیارهشتجین، و آی ناز یمرلی، “مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آفسنطین (Artemisia absinthium) و اثر مهاری اسانس و عصاره های آبی, الکلی آن بر برخی از باکتری های بیماریزای غذایی،” گیاهان دارویی، vol. 11، no. 42، pp. 120–127، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15300/fa