مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,078
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

734
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر اثرات گیاه دارویی زعفران همراه با فعالیت های بدنی

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 29

چکیده

 پژوهشگران همواره به دنبال الگوهای ترکیبی مناسبی از تغذیه و فعالیت های بدنی برای پیشگیری و درمان بیماری ها, افزایش تندرستی و بهتر شدن عملکرد بدنی بوده اند. هدف این مطالعه ارائه یک مقاله مروری از بررسی های انجام شده درباره تأثیر تعاملی زعفران و فعالیت بدنی است. در این مطالعه, اطلاعات مربوط به تعامل مصرف زعفران و فعالیت بدنی از پایگاه های اطلاعاتی فارسی و انگلیسی معتبر تا سال 2019 دستی بررسی شد. از 29 مطالعه یافت شده با در نظر گرفتن معیارهای ورود و خروج, درنهایت 23 مطالعه انتخاب و بررسی شد. از بین این مطالعات, 8 مورد تعامل مصرف زعفران و فعالیت ورزشی کوتاه مدت را مطالعه کرده اند که نتایج آنها تقویت دستگاه آنتی اکسیدانی, افزایش عملکرد قلبی تنفسی و کاهش کوفتگی عضلانی را در پی داشته است. 9 مورد, تعامل مصرف زعفران و فعالیت ورزشی مقاومتی درازمدت را بررسی کرده اند که نتایج آنها افزایش هورمون های تستوسترون, FSH, LH, استرادیول, بهتر شدن ترکیب بدنی, کاهش عوامل خطر قلبی عروقی, کنترل گلوکز ناشتایی و افزایش عملکرد دستگاه تولیدمثل را نشان می دهد. 6 مورد, تعامل مصرف زعفران و فعالیت ورزشی هوازی درازمدت را بررسی کرده که تقویت دستگاه آنتی اکسیدانی, بهتر شدن گلوکز خون, بهتر شدن بیماری های تنفسی و بهتر شدن شاخص های گلایسیمیک را نشان می دهند. در مجموع, تعامل مصرف زعفران و فعالیت بدنی موجب ارتقای دستگاه های بدنی و تنظیم توابع سوخت و سازی می شود. بخش اعظم پژوهش ها علت آن را همبستگی و هم افزایی این دو بویژه وجود متابولیت های زعفران خصوصاً فلانوئیدها (کروستین و کروسین) و نیز ترکیبات پلی فنولی و افزایش دستگاه دفاعی آنتی اکسیدانی توسط زعفران را ذکر کرده اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    هوشمند مقدم، بابک، رشیدلمیر، امیر، عطارزاده حسینی، سیدرضا، و گائینی، عباسعلی. (1398). مروری بر اثرات گیاه دارویی زعفران همراه با فعالیت های بدنی. گیاهان دارویی، 18 (دوره4)(ویژه نامه شماره 12 )، 14-29. SID. https://sid.ir/paper/15892/fa

    Vancouver: کپی

    هوشمند مقدم بابک، رشیدلمیر امیر، عطارزاده حسینی سیدرضا، گائینی عباسعلی. مروری بر اثرات گیاه دارویی زعفران همراه با فعالیت های بدنی. گیاهان دارویی[Internet]. 1398؛18 (دوره4)(ویژه نامه شماره 12 ):14-29. Available from: https://sid.ir/paper/15892/fa

    IEEE: کپی

    بابک هوشمند مقدم، امیر رشیدلمیر، سیدرضا عطارزاده حسینی، و عباسعلی گائینی، “مروری بر اثرات گیاه دارویی زعفران همراه با فعالیت های بدنی،” گیاهان دارویی، vol. 18 (دوره4)، no. ویژه نامه شماره 12 ، pp. 14–29، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15892/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا