APA:
کپیمحمدی آشنانی، محمدحسین، نفیسی بهابادی، محمود، موحد، علی، حسنی، الهام، و محمدی، محمدمهدی. (1386). اثر جایگزینی سطوح مختلف روغن بذرک با روغن ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان جهت افزایش اسیدهای چرب n-3 در بافت ماکول. طب جنوب، 10(2)، 128-135. SID. https://sid.ir/paper/33596/fa
Vancouver:
کپیمحمدی آشنانی محمدحسین، نفیسی بهابادی محمود، موحد علی، حسنی الهام، محمدی محمدمهدی. اثر جایگزینی سطوح مختلف روغن بذرک با روغن ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان جهت افزایش اسیدهای چرب n-3 در بافت ماکول. طب جنوب[Internet]. 1386؛10(2):128-135. Available from: https://sid.ir/paper/33596/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین محمدی آشنانی، محمود نفیسی بهابادی، علی موحد، الهام حسنی، و محمدمهدی محمدی، “اثر جایگزینی سطوح مختلف روغن بذرک با روغن ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان جهت افزایش اسیدهای چرب n-3 در بافت ماکول،” طب جنوب، vol. 10، no. 2، pp. 128–135، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/33596/fa