APA:
کپیمسلمی، مهران، صالحانی، رقیه، و مهدی آبادی، شهریار. (1398). بررسی اثر نایسین و عصاره گیاه رزماری بر شاخص های حسی و فساد میکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorynchus mykis) در شرایط نگهداری سرد. زیست شناسی جانوری، 11(4 )، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/176633/fa
Vancouver:
کپیمسلمی مهران، صالحانی رقیه، مهدی آبادی شهریار. بررسی اثر نایسین و عصاره گیاه رزماری بر شاخص های حسی و فساد میکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorynchus mykis) در شرایط نگهداری سرد. زیست شناسی جانوری[Internet]. 1398؛11(4 ):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/176633/fa
IEEE:
کپیمهران مسلمی، رقیه صالحانی، و شهریار مهدی آبادی، “بررسی اثر نایسین و عصاره گیاه رزماری بر شاخص های حسی و فساد میکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorynchus mykis) در شرایط نگهداری سرد،” زیست شناسی جانوری، vol. 11، no. 4 ، pp. 75–86، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176633/fa