مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,840
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

738
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 92

چکیده

 عفونت های پوستی یکی از مشکلات پزشکی بوده و برخی از باکتری ها جزیی عوامل بیماری زایی در این عفونت ها می باشد. درمان این عفونت ها با آنتی بیوتیک ها عوارض ناخواسته ای نظیر مقاومت های دارویی را در پی دارد. این مطالعه با هدف بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره های اتانولی, استونی و آبی میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی از باکتری های پوستی از جمله سودوموناس آئروژینوزا, استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمایدیس در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. در این مطالعه پس از تهیه عصاره ها اثرات ضد باکتریایی بر روی باکتری های مذکور با روش های انتشار چاهکی, تعیین حداقل غلظت بازدارنده رشد (MIC) و تعیین حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) با روش رقت لوله ای در براث انجام شد. نتایج نشان داد که عصاره اتانولی دانه به موثرترین عصاره در این مطالعه است. همچنین عصاره های دانه در مقایسه با عصاره های میوه اثر آنتی باکتریال قوی تری دارند. عصاره های آبی در این مطالعه اثر ضدمیکروبی از خود نشان ندادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علی زاده، حامد، شاپوری، رضا، شکری، رسول، و دولتیاری، لیلا. (1389). بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 4(1 (پیاپی 12))، 87-92. SID. https://sid.ir/paper/191702/fa

    Vancouver: کپی

    علی زاده حامد، شاپوری رضا، شکری رسول، دولتیاری لیلا. بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1389؛4(1 (پیاپی 12)):87-92. Available from: https://sid.ir/paper/191702/fa

    IEEE: کپی

    حامد علی زاده، رضا شاپوری، رسول شکری، و لیلا دولتیاری، “بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 12)، pp. 87–92، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191702/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button