APA:
کپیاشرفی، فاطمه. (1388). بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز و مرغ عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهرستان شمیران به باکتری یرسینیا. دانش میکروب شناسی، 1(2)، 49-52. SID. https://sid.ir/paper/193229/fa
Vancouver:
کپیاشرفی فاطمه. بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز و مرغ عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهرستان شمیران به باکتری یرسینیا. دانش میکروب شناسی[Internet]. 1388؛1(2):49-52. Available from: https://sid.ir/paper/193229/fa
IEEE:
کپیفاطمه اشرفی، “بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز و مرغ عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهرستان شمیران به باکتری یرسینیا،” دانش میکروب شناسی، vol. 1، no. 2، pp. 49–52، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193229/fa