APA:
کپیمهدی زاده، مهرانگیز، اسکندری، سهیل، زوار، مریم، و پیروز، بهناز. (1387). اهمیت اشریشیاکلی O157:H7 در ایجاد عفونت ناشی از غذا. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 15(4)، 353-361. SID. https://sid.ir/paper/194/fa
Vancouver:
کپیمهدی زاده مهرانگیز، اسکندری سهیل، زوار مریم، پیروز بهناز. اهمیت اشریشیاکلی O157:H7 در ایجاد عفونت ناشی از غذا. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1387؛15(4):353-361. Available from: https://sid.ir/paper/194/fa
IEEE:
کپیمهرانگیز مهدی زاده، سهیل اسکندری، مریم زوار، و بهناز پیروز، “اهمیت اشریشیاکلی O157:H7 در ایجاد عفونت ناشی از غذا،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 15، no. 4، pp. 353–361، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/194/fa