مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,521
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

735
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اهمیت اشریشیاکلی O157:H7 در ایجاد عفونت ناشی از غذا

صفحات

 صفحه شروع 353 | صفحه پایان 361

چکیده

 اشریشیاکلی انتروهموراژیک  O157: H7یکی از مهم ترین عوامل ایجاد اسهال خونی می باشد. این باکتری با تولید وروتوکسین یا شیگاتوکسین (Stx) قادر به ایجاد اسهال خونی یا کولیت هموراژیک (HC: Hemorrhagic Colitis) بوده و در موارد حاد منجر به ایجاد سندروم اورمیک همولیتیک (HUS: Hemolytic Uremic Syndrome) یا پورپورآی ترومبوسیتوپنیک ترومبوتیک(TTP: Thrombotic Thrombocytopenic Purpurea)  می شود. آلودگی با اشریشیاکلی O157:H7  معمولا در اثر مصرف فرآورده های دامی به ویژه گوشت هایی که خوب پخته نشده اند, مشاهده می شود. مهم ترین منبع غذایی این باکتری گوشت گاو بوده و مصرف گوشت چرخ کرده که به طور کامل پخته نشده است, به ویژه در کودکان کمتر از 10 سال, شایع ترین علت عفونت غذایی با این باکتری می باشد. دو ویژگی بیوشیمیایی مهم جهت تشخیص اشریشیاکلی O157: H7 عدم تخمیر سوربیتول و نبود آنزیم گلوکورونیداز می باشد. به منظور پیشگیری از عفونت با این باکتری باید مواد غذایی به طور کامل پخته شوند تا حدی که دمای مرکزی آنها به حداقل 68.3ocبرسد.انتظار می رود پس از مطالعه این مقاله خواننده بتواند:- منابع و نحوه بیماری زایی اشریشیاکلیO157:H7  را شرح دهد.- علایم بیماری با اشریشیاکلیO157:H7, شیوع و نحوه انتقال آن را توصیف نماید.- از روش های پیشگیری وکنترل عفونت با اشریشیاکلیO157:H7  آگاه باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مهدی زاده، مهرانگیز، اسکندری، سهیل، زوار، مریم، و پیروز، بهناز. (1387). اهمیت اشریشیاکلی O157:H7 در ایجاد عفونت ناشی از غذا. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 15(4)، 353-361. SID. https://sid.ir/paper/194/fa

    Vancouver: کپی

    مهدی زاده مهرانگیز، اسکندری سهیل، زوار مریم، پیروز بهناز. اهمیت اشریشیاکلی O157:H7 در ایجاد عفونت ناشی از غذا. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1387؛15(4):353-361. Available from: https://sid.ir/paper/194/fa

    IEEE: کپی

    مهرانگیز مهدی زاده، سهیل اسکندری، مریم زوار، و بهناز پیروز، “اهمیت اشریشیاکلی O157:H7 در ایجاد عفونت ناشی از غذا،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 15، no. 4، pp. 353–361، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/194/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button