مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,163
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آنتی اکسیدانی چای سیاه (Camellia Sinesis) بر آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز به دنبال مصرف تیواستامید در موش های نر

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 18

چکیده

 چکیده زمینه و هدف: فلاوونوئید ها نقش حفاظتی در واکنش های غیر-آنزیمی در برابر استرس اکسیداتیو بازی می کنند فلاوونوئید ها گروهی از ترکیبات پلی فنولی هستند که در چای وجود دارند. این مواد با رادیکال های آزاد واکنش داده و آنها را خنثی می سازند. در این مطالعه اثر آنتی اکسیدانی چای سیاه روی کبد, متعاقب تزریق تیواستامید در موش های سوری نر از نژاد Albino مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: در این مطالعه 40 سر موش در 5 گروه 8 تایی تقسیم شدند. گروه شاهد, گروه دریافت کننده تیواستامید با دوز 100mg/kg, گروه دریافت کننده ی تیواستامید با دوز 150mg/kg, گروه دریافت کننده تیواستامید با دوز100mg/kg  متعاقب با دریافت چای سیاه با دوز 5 گرم درصد و گروهی که تیواستامید با دوز 150m/kg متعاقب دریافت چای سیاه به دوز 5 گرم درصد دریافت نمودند. تیمار حیوانات با تیواستامید به صورت تزریق درون صفاقی انجام شد. سپس به مدت 30 روز با چای5gr/100ml  به عنوان تنها منبع آشامیدنی و غذای مناسب تغذیه شدند. پس از آن میزان فعالیت آنزیم کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز سنجش شد.یافته ها: افزایش فعالیت آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز در گروهایی که چای سیاه را با تیواستامید دریافت کرده اند در مقایسه با گروه تیواستامید مشاهده شد (P<0.05)نتیجه گیری: افزایش فعالیت این دو آنزیم در گروه دریافت کننده چای نشان دهنده اثر آنتی اکسیدانی چای سیاه می باشد که می توان این خاصیت را به کاتچین های چای نسبت داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی، اشرف، نقش، نوشین، و رزمی، نعمت اله. (1392). تاثیر آنتی اکسیدانی چای سیاه (Camellia Sinesis) بر آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز به دنبال مصرف تیواستامید در موش های نر. علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)، 7(4)، 13-18. SID. https://sid.ir/paper/194772/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی اشرف، نقش نوشین، رزمی نعمت اله. تاثیر آنتی اکسیدانی چای سیاه (Camellia Sinesis) بر آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز به دنبال مصرف تیواستامید در موش های نر. علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)[Internet]. 1392؛7(4):13-18. Available from: https://sid.ir/paper/194772/fa

    IEEE: کپی

    اشرف شریفی، نوشین نقش، و نعمت اله رزمی، “تاثیر آنتی اکسیدانی چای سیاه (Camellia Sinesis) بر آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز به دنبال مصرف تیواستامید در موش های نر،” علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)، vol. 7، no. 4، pp. 13–18، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/194772/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button