APA:
کپیطاهری، علی، اوجی فرد، امین، جلالی نژاد، سمیرا، و مظفری، بهنام. (1394). بررسی خصوصیت آنتی اکسیدانی دو نوع پروتئین آبکافت حاصل از صدف اویستر. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 9(11)، 60-68. SID. https://sid.ir/paper/132329/fa
Vancouver:
کپیطاهری علی، اوجی فرد امین، جلالی نژاد سمیرا، مظفری بهنام. بررسی خصوصیت آنتی اکسیدانی دو نوع پروتئین آبکافت حاصل از صدف اویستر. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1394؛9(11):60-68. Available from: https://sid.ir/paper/132329/fa
IEEE:
کپیعلی طاهری، امین اوجی فرد، سمیرا جلالی نژاد، و بهنام مظفری، “بررسی خصوصیت آنتی اکسیدانی دو نوع پروتئین آبکافت حاصل از صدف اویستر،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 9، no. 11، pp. 60–68، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/132329/fa