APA:
کپیفخری، فاطمه، اهری، حامد، و عطایی، مریم. (1398). اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول دوره نگهداری. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 16(2 (پیاپی 65) )، 2827-2834. SID. https://sid.ir/paper/197525/fa
Vancouver:
کپیفخری فاطمه، اهری حامد، عطایی مریم. اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول دوره نگهداری. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 65) ):2827-2834. Available from: https://sid.ir/paper/197525/fa
IEEE:
کپیفاطمه فخری، حامد اهری، و مریم عطایی، “اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول دوره نگهداری،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 16، no. 2 (پیاپی 65) ، pp. 2827–2834، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197525/fa