مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

933
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

686
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی دیدگاه دانشجویان مقطع کارشناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم شهید صدوقی یزد پیرامون درس بهداشت مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 69

چکیده

 سابقه و اهداف: بهداشت مواد غذایی در نظام آموزش علوم پزشکی کشور به عنوان یکی از دروس رشته های بهداشت تدریس می گردد. هدف از این مطالعه بررسی دیدگاه دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد پیرامون درس بهداشت مواد غذایی جهت مشخص شدن عوامل موثر بر ارتقای کیفیت آموزش بود.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی, جمع آوری داده ها از طریق پرسشنامه از 130 دانشجو که درس بهداشت مواد غذایی را می گذراندند انجام شد. پرسشنامه حاوی سوالاتی در 5 گروه اطلاعات دموگرافیک, نحوه برنامه ریزی آموزشی, امکانات و تجهیزات آموزشی, سرفصل های درس بهداشت مواد غذایی و تاثیر آموزش این درس بر ارتقاء علمی دانشجو بود. امتیاز دهی نیز بر اساس طیف لیکرت انجام شد. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS نسخه 18 و آزمون های آماری تی مستقل و ANOVA انجام شد.یافته ها: دانشجویان معتقد بودند که ضرورت وجود واحد عملی نیز برای این درس زیاد می باشد (3.79±1.06) و فراهم آوردن امکانات جهت بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا سهم خیلی زیادی در بهبود وضعیت آموزشی آنها دارد (4.51±0.83). همچنین استفاده از فیلم های آموزشی را خیلی موثرتر از تدریس تئوری این واحد درسی دانستند (4.36±0.79). دانشجویان در حد زیادی موافق تغییر بعضی از سرفصل ها به سرفصل های جدیدی که در کلاس ارائه می شد, بودند و گذراندن این درس را در محیط کار آینده شان به عنوان کارشناس بهداشت بسیار موثر دانستند (4.03±0.95).نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق ضرورت تجدید نظرکلی در مورد این واحد درسی و در نظر گرفتن واحد عملی برای آن در دانشگاه های علوم پزشکی کشور احساس می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی محمدی، بهادر، خلعتبری لیماکی، سپیده، و گرایلو، سکینه. (1394). بررسی دیدگاه دانشجویان مقطع کارشناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم شهید صدوقی یزد پیرامون درس بهداشت مواد غذایی. مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یزد، 10(1 (پیاپی 18))، 57-69. SID. https://sid.ir/paper/208299/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی محمدی بهادر، خلعتبری لیماکی سپیده، گرایلو سکینه. بررسی دیدگاه دانشجویان مقطع کارشناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم شهید صدوقی یزد پیرامون درس بهداشت مواد غذایی. مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یزد[Internet]. 1394؛10(1 (پیاپی 18)):57-69. Available from: https://sid.ir/paper/208299/fa

    IEEE: کپی

    بهادر حاجی محمدی، سپیده خلعتبری لیماکی، و سکینه گرایلو، “بررسی دیدگاه دانشجویان مقطع کارشناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم شهید صدوقی یزد پیرامون درس بهداشت مواد غذایی،” مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یزد، vol. 10، no. 1 (پیاپی 18)، pp. 57–69، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208299/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا