مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

808
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مرحله برداشت و مدت زمان انبارمانی بر کیفیت میوه عروسک پشت پرده (Physalis angulate)

صفحات

 صفحه شروع 383 | صفحه پایان 395

چکیده

 به منظور ارزیابی اثرات زمان برداشت و مدت انبارمانی بر شاخص های کیفی و عمر انبارمانی میوه عروسک پشت پرده, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار در سال 1395 انجام شد. برگ خریدهای آزمایش شامل زمان برداشت میوه در سه مرحله (سبز بالغ, سبز مایل به زرد و زردرنگ) و مدت زمان انبارمانی (صفر, 10, 20 و 30 روز پس از برداشت) بود. نتایج نشان داد که زمان های مختلف برداشت میوه و مدت انبارمانی تأثیر معنی داری بر شاخص های کیفی میوه و عمر انبارمانی میوه داشت. بیشترین شاخص طعم و رنگ میوه, میزان ویتامین ث (54/201 میلی گرم) و مواد جامد محلول (6/7 درصد بریکس) در میوه های برداشت شده در مرحله زردرنگ در 10 روز بعد از انبارمانی مشاهده شد, با طولانی شدن دوره انبارمانی میزان ویتامین ث و مواد جامد محلول کاهش یافت. حداکثر مقدار اسید قابل تیتراسیون (71/1 میلی گرم در 100گرم) و خاصیت اسیدیته در میوه های سبزرنگ در زمان برداشت به دست آمده آمد. نمودار اختلاف رنگ طی انبارمانی با روندی صعودی همراه بود که این میزان در میوه های سبز بالغ دارای اختلاف معنی داری نسبت به میوه های سبز مایل به زرد و زردرنگ بود. با توجه به نتایج, به دلیل فراز گرا بودن میوه های عروسک پشت پرده و رسیدن تدریجی و تغییر رنگ میوه ها, برداشت میوه در مرحله سبز بالغ, مدت انبارمانی را در دمای 15درجه سانتی گراد نسبت به میوه های برداشت شده در زمان های دیگر تا 30 روز افزایش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدرنژاد، رسول، قهرمانی، زهرا، برزگر، طاهر، و ربیعی، ولی. (1397). اثر مرحله برداشت و مدت زمان انبارمانی بر کیفیت میوه عروسک پشت پرده (Physalis angulate). به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(2 )، 383-395. SID. https://sid.ir/paper/209389/fa

    Vancouver: کپی

    حیدرنژاد رسول، قهرمانی زهرا، برزگر طاهر، ربیعی ولی. اثر مرحله برداشت و مدت زمان انبارمانی بر کیفیت میوه عروسک پشت پرده (Physalis angulate). به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(2 ):383-395. Available from: https://sid.ir/paper/209389/fa

    IEEE: کپی

    رسول حیدرنژاد، زهرا قهرمانی، طاهر برزگر، و ولی ربیعی، “اثر مرحله برداشت و مدت زمان انبارمانی بر کیفیت میوه عروسک پشت پرده (Physalis angulate)،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 2 ، pp. 383–395، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209389/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button