APA:
کپیبختیاری، صدیقه، عظیمی حسینی، صدیقه، اسفندیاری، فرهاد، و علوی، کاوه. (1385). مقایسه اثر آدامس بدون قند اوربیت و سقز طبیعی بر میزان ترشح بزاق و PH آن. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، 24(4 (پی در پی 70))، 423-428. SID. https://sid.ir/paper/21728/fa
Vancouver:
کپیبختیاری صدیقه، عظیمی حسینی صدیقه، اسفندیاری فرهاد، علوی کاوه. مقایسه اثر آدامس بدون قند اوربیت و سقز طبیعی بر میزان ترشح بزاق و PH آن. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)[Internet]. 1385؛24(4 (پی در پی 70)):423-428. Available from: https://sid.ir/paper/21728/fa
IEEE:
کپیصدیقه بختیاری، صدیقه عظیمی حسینی، فرهاد اسفندیاری، و کاوه علوی، “مقایسه اثر آدامس بدون قند اوربیت و سقز طبیعی بر میزان ترشح بزاق و PH آن،” مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، vol. 24، no. 4 (پی در پی 70)، pp. 423–428، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21728/fa