مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,149
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه قدرت باندینگ چهار نوع دندان مصنوعی ساخت کارخانه ایده آل ماکوی ایران و دو نوع دندان ایوکلار کشورهای لیختن اشتاین و ایتالیا با آکریل بیس پروتز

صفحات

 صفحه شروع 310 | صفحه پایان 315

چکیده

 سابقه و هدف: یکی از خصوصیات دندان های آکریلی مورد استفاده در درمان پروتز کامل اتصال شیمیایی آنها با بیس پروتز می باشد که در این مورد تحقیقات زیادی بر روی تولید مختلف دندانهای آکریلی انجام گرفته است. هدف از انجام این تحقیق, مقایسه قدرت باندینگ میان آکریل بیس پروتز و 4 نوع دندان مصنوعی ساخت کارخانه ایده آل ماکوی ایران با 2 نمونه خارجی ایوکلار تولید کشورهای لیختن اشتاین و ایتالیا بود.مواد و روشها: تحقیق حاضر از نوع تجربی و مقطعی و به صورت in vitro انجام شد. نمونه گیری, غیر احتمالی آسان بوده و از هر نوع دندان مصنوعی 6 عدد و در مجموع 36 عدد دندان مورد بررسی قرار گرفتند. این تحقیق طبق استاندارد شماره ISO 3336 انجام شد, به طوری که 6 مولد گچی با استفاده از یک قالب برنجی استاندارد آماده شد و از این مولدها جهت تهیه بلوک آکریلی که هر کدام به 6 عدد دندان مصنوعی متصل بودند, استفاده شد. هر بلوک آکریلی توسط دیسک فلزی غیر قابل ارتجاع به 6 قسمت تقسیم شد. به طوری که نمونه نهایی شامل یک دندان متصل به یک قطعه آکریلی بود. نمونه ها در دستگاه تعیین کشش Instron 1195 با سرعت 5 mm/min تا بروز شکست (fracture) تحت کشش قرار گرفتند. داده ها حاصل بر حسب کیلوگرم گزارش شد که با استفاده از آزمون آماری ANOVA مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: از لحاظ مقداری, بالاترین میزان میانگین نیرو مربوط به دندان مصنوعی ایوکلار لیختن اشتاین (67.5±11.7 kg) و کمترین میزان میانگین نیرو نیز در دندان های مصنوعی مرجان (50.3±9.3 kg) مشاهده شد. لازم به ذکر است که نمونه سوپربرلیان از لحاظ مقدار میانگین قدرت باندینگ تنها یک کیلوگرم با دندان ایوکلار لیختن اشتاین اختلاف داشت.نتیجه گیری: دندان ایوکلار لیختن اشتاین از لحاظ مقدار میانگین نیروی باندینگ در مقایسه با سایر دندان های این تحقیق به عنوان برترین معرفی شد در حالی که دندان سوپربرلیان اختلاف بسیار کمی با آن داشت.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

ناصرخاکی، مجید، و احسانی، سایه. (1386). مقایسه قدرت باندینگ چهار نوع دندان مصنوعی ساخت کارخانه ایده آل ماکوی ایران و دو نوع دندان ایوکلار کشورهای لیختن اشتاین و ایتالیا با آکریل بیس پروتز. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، 25(3 (پی در پی 73))، 310-315. SID. https://sid.ir/paper/21879/fa

Vancouver: کپی

ناصرخاکی مجید، احسانی سایه. مقایسه قدرت باندینگ چهار نوع دندان مصنوعی ساخت کارخانه ایده آل ماکوی ایران و دو نوع دندان ایوکلار کشورهای لیختن اشتاین و ایتالیا با آکریل بیس پروتز. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)[Internet]. 1386؛25(3 (پی در پی 73)):310-315. Available from: https://sid.ir/paper/21879/fa

IEEE: کپی

مجید ناصرخاکی، و سایه احسانی، “مقایسه قدرت باندینگ چهار نوع دندان مصنوعی ساخت کارخانه ایده آل ماکوی ایران و دو نوع دندان ایوکلار کشورهای لیختن اشتاین و ایتالیا با آکریل بیس پروتز،” مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، vol. 25، no. 3 (پی در پی 73)، pp. 310–315، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21879/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button