مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

596
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان گیری شده با روش مکانیکی

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 35

چکیده

ازن یک اکسید کننده و ضدعفونی کننده قوی می باشد و کاربردهای زیادی در نگه داری مواد غذایی پیدا کرده است. هدف از این مطالعه بررسی اثر آب ازنه بر افزایش ماندگاری خمیر مرغ نگه داری شده در سردخانه (C° 2 ± 4) بود. نمونه های خمیر مرغ تحت اثر ازن (0, 032/0, 065/0, 098/0 و ppm 13/0) تیمار گردید و در بسته بندی های مجزا در دمای C° 2 ± 4 نگه داری شدند. نمونه ها از نظر ویژگی های شیمیایی (عدد پراکسید) و میکروبی (باکتری های مزوفیل هوازی, سرماگراها, استافیلوکوکوس آورئوس, کلی فرم و کپک و مخمر) در روزهای 0, 3, 6, 9, 12 و 15 نگه داری مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ازن در طول دوره نگه داری سبب کاهش شمار باکتری های مزوفیل هوازی, سرماگراها, استافیلوکوکوس آورئوس, کلی فرم و کپک و مخمر نسبت به نمونه کنترل می شود (05/0P.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسکندری، محمدهادی، هاشمی نسب، سعیده، نیاکوثری، مهرداد، و شکرفروش، شهرام. (1397). کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان گیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی، 8(3 (پیاپی 31) )، 23-35. SID. https://sid.ir/paper/222804/fa

    Vancouver: کپی

    اسکندری محمدهادی، هاشمی نسب سعیده، نیاکوثری مهرداد، شکرفروش شهرام. کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان گیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(3 (پیاپی 31) ):23-35. Available from: https://sid.ir/paper/222804/fa

    IEEE: کپی

    محمدهادی اسکندری، سعیده هاشمی نسب، مهرداد نیاکوثری، و شهرام شکرفروش، “کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان گیری شده با روش مکانیکی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 3 (پیاپی 31) ، pp. 23–35، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222804/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button