APA:
کپیاسکندری، محمدهادی، هاشمی نسب، سعیده، نیاکوثری، مهرداد، و شکرفروش، شهرام. (1397). کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان گیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی، 8(3 (پیاپی 31) )، 23-35. SID. https://sid.ir/paper/222804/fa
Vancouver:
کپیاسکندری محمدهادی، هاشمی نسب سعیده، نیاکوثری مهرداد، شکرفروش شهرام. کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان گیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(3 (پیاپی 31) ):23-35. Available from: https://sid.ir/paper/222804/fa
IEEE:
کپیمحمدهادی اسکندری، سعیده هاشمی نسب، مهرداد نیاکوثری، و شهرام شکرفروش، “کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان گیری شده با روش مکانیکی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 3 (پیاپی 31) ، pp. 23–35، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222804/fa