APA:
کپیهاشم پورصادقیان، مهدی، کاظمی پور، نسرین، شکرفروش، سیدشهرام، و اسکندری، محمدهادی. (1397). گلیکاسیون نایسین با گلوکز, لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم. بهداشت مواد غذایی، 8(4 (پیاپی 32) )، 67-75. SID. https://sid.ir/paper/222806/fa
Vancouver:
کپیهاشم پورصادقیان مهدی، کاظمی پور نسرین، شکرفروش سیدشهرام، اسکندری محمدهادی. گلیکاسیون نایسین با گلوکز, لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(4 (پیاپی 32) ):67-75. Available from: https://sid.ir/paper/222806/fa
IEEE:
کپیمهدی هاشم پورصادقیان، نسرین کاظمی پور، سیدشهرام شکرفروش، و محمدهادی اسکندری، “گلیکاسیون نایسین با گلوکز, لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32) ، pp. 67–75، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222806/fa