مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

561
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

554
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 75

چکیده

نایسین یکی از پپتیدهای ضدمیکروبی است که در صنایع غذایی به عنوان ماده نگهدارنده کاربرد دارد. با این وجود, این پپتید فاقد اثر ضدمیکروبی قابل توجه برعلیه باکتری های گرم منفی می باشد. در این مطالعه تاثیر گلیکاسیون بر فعالیت ضدمیکروبی نایسین بر علیه باکتری های اشریشیا کولای و سالمونلا تیفی موریوم بررسی گردیده است. بدین منظور محلول نایسین و پنج برابر غلظت قندهای گلوکز, لاکتوز و دکستران و هم چنین محلول نایسین بدون حضور قند تهیه و سپس لیوفیلیزه گردید. پودر لیوفیلیزه به مدت هفت روز در شرایط دمای 60 درجه سانتی گراد و رطوبت 70% قرار گرفت. در هر 24 ساعت یک نمونه از انکوباتور خارج گردید و در آب مقطر محلول شد. با استفاده از روش اندازه گیری پروتئین برادفورد, غلظت های مولی مساوی از نایسین طبیعی و کنژوگه تهیه شد. درصد گلیکاسیون نمونه ها با استفاده از روش OPA (ortho-phthalaldehyde) و MIC50 نایسین کنترل و کنژوگه ها با روش میکرودایلوشن بر علیه باکتری-های اشریشیا کولای و سالمونلا تیفی موریوم تعیین گردید. نتایج این مطالعه نشان داد که درصد گلیکاسیون نایسین ارتباط معکوسی با اندازه کربوهیدرات دارد, به شکلی که نایسین-گلوکز بیشترین و نایسین-دکستران کمترین درصد گلیکاسیون را نشان می دهند. گلیکاسیون نایسین پس از هفت روز باعث افزایش MIC50 نایسین بر علیه اشریشیا کولای گردید. در مقابل MIC50 نایسین طبیعی و کنژوگه تفاوت معنی دار نداشتند. از این مطالعه نتیجه گیری می شود که کنژوگه کردن نایسین با کربوهیدرات ها نمی تواند موجب گسترش فعالیت آن به این دو باکتری گرم منفی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشم پورصادقیان، مهدی، کاظمی پور، نسرین، شکرفروش، سیدشهرام، و اسکندری، محمدهادی. (1397). گلیکاسیون نایسین با گلوکز, لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم. بهداشت مواد غذایی، 8(4 (پیاپی 32) )، 67-75. SID. https://sid.ir/paper/222806/fa

    Vancouver: کپی

    هاشم پورصادقیان مهدی، کاظمی پور نسرین، شکرفروش سیدشهرام، اسکندری محمدهادی. گلیکاسیون نایسین با گلوکز, لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(4 (پیاپی 32) ):67-75. Available from: https://sid.ir/paper/222806/fa

    IEEE: کپی

    مهدی هاشم پورصادقیان، نسرین کاظمی پور، سیدشهرام شکرفروش، و محمدهادی اسکندری، “گلیکاسیون نایسین با گلوکز, لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32) ، pp. 67–75، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222806/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button