APA:
کپیاقبالیان راد، مهسا، ساری، عباسعلی، و دارایی گرمه خانی، امیر. (1397). بهینه سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ. بهداشت مواد غذایی، 8(4 (پیاپی 32) )، 77-93. SID. https://sid.ir/paper/222807/fa
Vancouver:
کپیاقبالیان راد مهسا، ساری عباسعلی، دارایی گرمه خانی امیر. بهینه سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(4 (پیاپی 32) ):77-93. Available from: https://sid.ir/paper/222807/fa
IEEE:
کپیمهسا اقبالیان راد، عباسعلی ساری، و امیر دارایی گرمه خانی، “بهینه سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32) ، pp. 77–93، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222807/fa