مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 40

چکیده

 اسانس های گیاهی از دیرباز با هدف بهبود طعم در مواد غذایی به کار می رفتند. امروزه این اسانس ها به علت داشتن ترکیبات ضدمیکروبی به عنوان نگه دارنده های طبیعی در محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. در این مطالعه, ابتدا حداقل غلظت کشندگی رزماری علیه اشریشیا کولای O157: H7, سالمونلا انتریکا و لیستریا مونوسیتوژنز تعیین شد. سپس کمیت سلول های زنده در یک جمعیت باکتریایی تحت تیمار با اسانس رزماری با PMA-qPCR تعیین شد. طبق نتایج مطالعه, غلظت های 1%, 0.45% و 0.9 % به ترتیب موجب غیرفعال شدن لیستریا مونوسیتوژنز, اشریشیا کولای O157: H7 و سالمونلا انتریکا شد. لیستریا مونوسیتوژنز طی 45 دقیقه غیرفعال گردید, در حالی که سالمونلا انتریکا و اشریشیا کولای طی 90 دقیقه از بین رفتند. از آن جایی که اسانس رزماری در غلظت های پایین تر از سایر اسانس ها قادر به غیرفعال سازی برگشت ناپذیر سه پاتوژن مورد آزمایش شد, لذا دارای پتانسیل لازم جهت استفاده به عنوان افزودنی طبیعی یا نگه دارنده زیستی در مواد غذایی می باشد. علاوه بر این, یافته ها نشان داد روش PMA-qPCR یک روش کمی دقیق و اختصاصی برای جستجو و تشخیص انتخابی باکتری های بیماری زای زنده می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عزیزخانی، مریم، و الیزاکویویل، پاتریسیا. (1394). مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید. بهداشت مواد غذایی، 5(2 (پیاپی 18))، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/222813/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزخانی مریم، الیزاکویویل پاتریسیا. مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(2 (پیاپی 18)):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/222813/fa

    IEEE: کپی

    مریم عزیزخانی، و پاتریسیا الیزاکویویل، “مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 27–40، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222813/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button