APA:
کپیعزیزخانی، مریم، و الیزاکویویل، پاتریسیا. (1394). مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید. بهداشت مواد غذایی، 5(2 (پیاپی 18))، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/222813/fa
Vancouver:
کپیعزیزخانی مریم، الیزاکویویل پاتریسیا. مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(2 (پیاپی 18)):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/222813/fa
IEEE:
کپیمریم عزیزخانی، و پاتریسیا الیزاکویویل، “مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 27–40، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222813/fa