APA:
کپیدادگرنیا، محمدعلی، غلامی آهنگران، مجید، و شاکریان، امیر. (1397). تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی، 8(1 (پیاپی 29) )، 83-89. SID. https://sid.ir/paper/222850/fa
Vancouver:
کپیدادگرنیا محمدعلی، غلامی آهنگران مجید، شاکریان امیر. تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(1 (پیاپی 29) ):83-89. Available from: https://sid.ir/paper/222850/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی دادگرنیا، مجید غلامی آهنگران، و امیر شاکریان، “تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29) ، pp. 83–89، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222850/fa