مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

805
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

582
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 89

چکیده

 آنتی بیوتیک هاعموماً به منظور پیشگیری و درمان بیماری های مختلف میکروبی به طور وسیع برای انسان و حیوان تجویز می گردند. این مطالعه باهدف ارزیابی باقیمانده داروی انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین های عرضه شده در استان یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا انجام گرفت. به این منظور طی 4 ماه پایانی سال 93 تعداد 50 نمونه گوشت بلدرچین منجمد از استان یزد جمع آوری و با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که 22 درصد از نمونه ها (11 نمونه از 50 نمونه) واجد بقایای انروفلوکساسین در عضله بلدرچین های نمونه گیری شده بود که حداقل غلظت انروفلوکساسین در نمونه های مورد بررسی 08/3 میکروگرم در کیلوگرم و حداکثر غلظت09/117 میکروگرم در کیلوگرم بود. میانگین بقایای انروفلوکساسین در عضلات بلدرچین های نمونه گیری شده 60/8 میکروگرم در کیلوگرم بود. بر مبنای استاندارد اتحادیه اروپا (30 میکروگرم در کیلوگرم) 14 درصد کل نمونه ها دارای غلظت انروفلوکساسین بالاتر از حد مجاز بود. به طورکلی به منظور بهبود کیفیت بهداشتی بلدرچین های گوشتی بهتر است قوانین مناسب جهت الزام رعایت پرهیز از مدت مصرف آنتی بیوتیک ها در فارم های پرورش بلدرچین اعمال شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دادگرنیا، محمدعلی، غلامی آهنگران، مجید، و شاکریان، امیر. (1397). تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی، 8(1 (پیاپی 29) )، 83-89. SID. https://sid.ir/paper/222850/fa

    Vancouver: کپی

    دادگرنیا محمدعلی، غلامی آهنگران مجید، شاکریان امیر. تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(1 (پیاپی 29) ):83-89. Available from: https://sid.ir/paper/222850/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی دادگرنیا، مجید غلامی آهنگران، و امیر شاکریان، “تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29) ، pp. 83–89، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222850/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button