Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

717
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میزان باقی مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 100

چکیده

 این مطالعه با هدف مقایسه باقی مانده آنتی بیوتیک انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون در استان اصفهان با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا انجام گرفت. به این منظور 60 نمونه گوشت مرغ و بوقلمون در تابستان و پاییز 1395 جمع آوری و مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که 48 نمونه از 60 نمونه گوشت مرغ و بوقلمون (80%) واجد بقایای انروفلوکساسین بودند که حداقل غلظت انروفلوکساسین در نمونه های مثبت گوشت مرغ 64/3 میکروگرم در کیلوگرم و حداکثر غلظت 68/254 میکروگرم در کیلوگرم می باشد. حداقل و حداکثر بقایای انروفلوکساسین در گوشت بوقلمون 34/11 و 84/50 میکروگرم در کیلوگرم بود. علاوه بر این, میانگین بقایای انروفلوکساسین در گوشت مرغ 72/62± 00/38 میکروگرم در کیلوگرم و در نمونه های گوشت بوقلمون 31/15± 36/21 میکروگرم در کیلوگرم بود. با احتساب حداکثر مجاز باقی مانده دارویی انروفلوکساسین بر اساس استاندارد اتحادیه اروپا (برابر 30 میکروگرم در کیلوگرم) 66/46% نمونه های گوشت مرغ و 20% نمونه های گوشت بوقلمون دارای غلظت انروفلوکساسین بالاتر از حد مجاز می باشند. به طور کلی به منظور بهبود کیفیت بهداشتی گوشت طیور توصیه می شود قوانین ملی برای پایش باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت طیور قبل از کشتار اعمال گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تیموری، سهیل، غلامی آهنگران، مجید، و شاکریان، امیر. (1397). میزان باقی مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون, به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی، 8(4 (پیاپی 32) )، 95-100. SID. https://sid.ir/paper/222810/fa

    Vancouver: کپی

    تیموری سهیل، غلامی آهنگران مجید، شاکریان امیر. میزان باقی مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون, به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(4 (پیاپی 32) ):95-100. Available from: https://sid.ir/paper/222810/fa

    IEEE: کپی

    سهیل تیموری، مجید غلامی آهنگران، و امیر شاکریان، “میزان باقی مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون, به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32) ، pp. 95–100، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222810/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا