APA:
کپیتیموری، سهیل، غلامی آهنگران، مجید، و شاکریان، امیر. (1397). میزان باقی مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون, به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی، 8(4 (پیاپی 32) )، 95-100. SID. https://sid.ir/paper/222810/fa
Vancouver:
کپیتیموری سهیل، غلامی آهنگران مجید، شاکریان امیر. میزان باقی مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون, به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(4 (پیاپی 32) ):95-100. Available from: https://sid.ir/paper/222810/fa
IEEE:
کپیسهیل تیموری، مجید غلامی آهنگران، و امیر شاکریان، “میزان باقی مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون, به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32) ، pp. 95–100، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222810/fa