APA:
کپیدرگاهی، رزا، مرادی، محمد، فانی، سیدرضا، و معصومی، حیدر. (1393). ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش های مختلف میوه پسته و تاثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن. بهداشت مواد غذایی، 4(3 (پیاپی 15))، 21-31. SID. https://sid.ir/paper/222866/fa
Vancouver:
کپیدرگاهی رزا، مرادی محمد، فانی سیدرضا، معصومی حیدر. ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش های مختلف میوه پسته و تاثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(3 (پیاپی 15)):21-31. Available from: https://sid.ir/paper/222866/fa
IEEE:
کپیرزا درگاهی، محمد مرادی، سیدرضا فانی، و حیدر معصومی، “ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش های مختلف میوه پسته و تاثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 3 (پیاپی 15)، pp. 21–31، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222866/fa