Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,456
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

587
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه باقی مانده متابی سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 51

چکیده

 این پروژه با هدف مطالعه تاثیر متابی سولفیت سدیم بر کیفیت میکروبی فرآورده, مدت زمان ماندگاری و باقیمانده این ترکیب در بافت خوراکی میگوی پرورشی در سردخانه انجام شد. برای اجرای این تحقیق یک تیمار و یک شاهد در نظر گرفته شد. نمونه ها با متابی سولفیت سدیم 3 درصد به مدت 10 دقیقه تیمار و طی 6 ماه در سردخانه 18- درجه سلسیوس نگهداری شدند. کیفیت نمونه ها با استفاده از آزمون های باکتریایی مورد ارزیابی قرار گرفت. طبق نتایج مطالعه, شمارش کلی باکتری ها, جمعیت استافیلوکوکوس و کلی فرم ها در نمونه های تیمار و شاهد کاهش معنی دار نشان دادند (P<0.05). هم چنین آلودگی به سودوموناس آئروجینوزا, ویبریو پاراهمولیتیکوکوس و اشریشیا کولای در نمونه های تیمار و شاهد کمتر از 10 CFU/g بود. ارزیابی غلظت متابی سولفیت سدیم نشان داد مقدار باقی مانده آن در نمونه های تیمار در حد مجاز بود (100 mg/kg). آزمایشات باکتریایی, وجود تفاوت معنی دار بین نمونه های تیمار و شاهد طی مدت زمان ماندگاری در سردخانه را نشان داد. با توجه به عدم حضور باکتری های بیماری زا در نمونه های تیمار شده و میزان مجاز باقی مانده متابی سولفیت سدیم در محصول نهایی, می توان به این نتیجه رسید که تیمار متابی سولفیت سدیم روش مناسبی برای حفظ کیفیت میکروبی میگوی وانامی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیف زاده، مینا، خانی پور، علی اصغر، و مرادی، یزدان. (1395). مطالعه باقی مانده متابی سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei). بهداشت مواد غذایی، 6(1 (پیاپی 21))، 43-51. SID. https://sid.ir/paper/222926/fa

    Vancouver: کپی

    سیف زاده مینا، خانی پور علی اصغر، مرادی یزدان. مطالعه باقی مانده متابی سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(1 (پیاپی 21)):43-51. Available from: https://sid.ir/paper/222926/fa

    IEEE: کپی

    مینا سیف زاده، علی اصغر خانی پور، و یزدان مرادی، “مطالعه باقی مانده متابی سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 1 (پیاپی 21)، pp. 43–51، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222926/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا