APA:
کپیکیانی هفت لنگ، نگین، رومیانی، لاله، و تدینی، مهرنوش. (1397). اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره ای در بسته بندی تحت خلأ. بهداشت مواد غذایی، 8(2 (پیاپی 30) )، 13-27. SID. https://sid.ir/paper/222988/fa
Vancouver:
کپیکیانی هفت لنگ نگین، رومیانی لاله، تدینی مهرنوش. اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره ای در بسته بندی تحت خلأ. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(2 (پیاپی 30) ):13-27. Available from: https://sid.ir/paper/222988/fa
IEEE:
کپینگین کیانی هفت لنگ، لاله رومیانی، و مهرنوش تدینی، “اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره ای در بسته بندی تحت خلأ،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30) ، pp. 13–27، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222988/fa