APA:
کپیمحمدی، خسرو، و جدیری، حسین. (1392). مطالعه اثر غلظت های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی. بهداشت مواد غذایی، 3(1 (پیاپی 9))، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/223020/fa
Vancouver:
کپیمحمدی خسرو، جدیری حسین. مطالعه اثر غلظت های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(1 (پیاپی 9)):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/223020/fa
IEEE:
کپیخسرو محمدی، و حسین جدیری، “مطالعه اثر غلظت های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 1 (پیاپی 9)، pp. 33–43، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223020/fa