APA:
کپیترکی باغبادرانی، سحر، احسانی، محمدرضا، میرلوحی، مریم، و عزت پناه، حمید. (1394). ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال. زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 4(14)، 37-48. SID. https://sid.ir/paper/237362/fa
Vancouver:
کپیترکی باغبادرانی سحر، احسانی محمدرضا، میرلوحی مریم، عزت پناه حمید. ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال. زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1394؛4(14):37-48. Available from: https://sid.ir/paper/237362/fa
IEEE:
کپیسحر ترکی باغبادرانی، محمدرضا احسانی، مریم میرلوحی، و حمید عزت پناه، “ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 4، no. 14، pp. 37–48، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237362/fa