APA:
کپیپاسدار، یحیی، بهرامی، غلامرضا، کاروند، فاطمه، خدادوست، محمود، رضایی، منصور، و نیازی، صدیقه. (1392). میزان اسیدهای چرب موجود در پرمصرف ترین فرآورده های گوشتی در شهر کرمانشاه. زیست پزشکی جرجانی (حکیم سید اسماعیل جرجانی)، 1(1)، 42-51. SID. https://sid.ir/paper/241542/fa
Vancouver:
کپیپاسدار یحیی، بهرامی غلامرضا، کاروند فاطمه، خدادوست محمود، رضایی منصور، نیازی صدیقه. میزان اسیدهای چرب موجود در پرمصرف ترین فرآورده های گوشتی در شهر کرمانشاه. زیست پزشکی جرجانی (حکیم سید اسماعیل جرجانی)[Internet]. 1392؛1(1):42-51. Available from: https://sid.ir/paper/241542/fa
IEEE:
کپییحیی پاسدار، غلامرضا بهرامی، فاطمه کاروند، محمود خدادوست، منصور رضایی، و صدیقه نیازی، “میزان اسیدهای چرب موجود در پرمصرف ترین فرآورده های گوشتی در شهر کرمانشاه،” زیست پزشکی جرجانی (حکیم سید اسماعیل جرجانی)، vol. 1، no. 1، pp. 42–51، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241542/fa