APA:
کپینظری، بهار، عسگری، صدیقه، صراف زادگان، نضال، صابری، سلبعلی، آزادبخت، لیلا، و اسماعیل زاده، احمد. (1388). بررسی میزان و انواع اسیدهای چرب موجود در چند نمونه از پرمصرف ترین غذاهای آماده ایرانی. مجله دانشکده پزشکی اصفهان، 27(99)، 527-535. SID. https://sid.ir/paper/51147/fa
Vancouver:
کپینظری بهار، عسگری صدیقه، صراف زادگان نضال، صابری سلبعلی، آزادبخت لیلا، اسماعیل زاده احمد. بررسی میزان و انواع اسیدهای چرب موجود در چند نمونه از پرمصرف ترین غذاهای آماده ایرانی. مجله دانشکده پزشکی اصفهان[Internet]. 1388؛27(99):527-535. Available from: https://sid.ir/paper/51147/fa
IEEE:
کپیبهار نظری، صدیقه عسگری، نضال صراف زادگان، سلبعلی صابری، لیلا آزادبخت، و احمد اسماعیل زاده، “بررسی میزان و انواع اسیدهای چرب موجود در چند نمونه از پرمصرف ترین غذاهای آماده ایرانی،” مجله دانشکده پزشکی اصفهان، vol. 27، no. 99، pp. 527–535، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/51147/fa