مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,311
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

552
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بسته بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 102

چکیده

 سابقه و هدف: کوتاه بودن عمر انباری میوه ازگیل ژاپنی و حساسیت بالا به از دست دادن آب و قهوه ای شدن از عوامل اصلی محدودیت عرضه میوه ها به بازارهای دورتر است. هدف از پژوهش حاضر, بررسی اثر بسته بندی با فیلم سلوفان به همراه نگهداری در دمای پایین بر طولانی کردن عمر انبارداری و حفظ کیفیت میوه ازگیل ژاپنی بود. مواد و روش ها: میوه های مورد استفاده پس از یکنواختی در بسته های جداگانه با پوشش فیلم سلوفانی و شاهد (بدون پوشش) قرار داده شدند و در دمای 7 °C با رطوبت نسبی 5±85% انبارداری شدند. ویژگی هایی مانند کاهش وزن میوه ها, قهوه ای شدن بافت خارجی, مواد جامد محلول, اسیدیته, ویتامینC , فنل کل, ظرفیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فلاونوئیدی (کوئرستین و کاتچین) میوه ها طی 28 روز انبارداری اندازه گیری شد. یافته ها: میوه های بسته بندی شده با فیلم سلوفان شاخص قهوه ای شدن کمتر و کیفیت ظاهری بهتری در پایان انبارداری داشتند, ولی میوه های بدون پوشش, بازار پسندی خود را در مدت کوتاهی از دست دادند. کاهش وزن میوه های با پوشش سلوفان به طور معنی داری کمتر از میوه های شاهد بود. افزایش مواد جامد محلول و کاهش اسیدیته قابل تیتراسیون میوه های بدون پوشش به طور معنی داری بیشتر از میوه های با پوشش در طی انبارداری بود. میزان آسکوربیک اسید, فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ازگیل در پایان انبارداری کاهش یافت, اما فیلم سلوفان مانع از کاهش شدید آن ها جلوگیری کرد. کاهش میزان فلاونوئیدها (کوئرستین و کاتچین) در پایان انبارداری در میوه های پوشانده شده با سلوفان کمتر بود. نتیجه گیری: بسته بندی با سلوفان به همراه انبارداری در دمای پایین می تواند روشی برای افزایش عمر انباری میوه های ازگیل ژاپنی و عرضه طولانی تر آن ها به بازار معرفی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عشورنژاد، مصطفی، و قاسم نژاد، محمود. (1391). اثر بسته بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(2 (پی در پی 25))، 95-102. SID. https://sid.ir/paper/121513/fa

    Vancouver: کپی

    عشورنژاد مصطفی، قاسم نژاد محمود. اثر بسته بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(2 (پی در پی 25)):95-102. Available from: https://sid.ir/paper/121513/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی عشورنژاد، و محمود قاسم نژاد، “اثر بسته بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2 (پی در پی 25)، pp. 95–102، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121513/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button