مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,153
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

669
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حلال و طیب عالی ترین معیارهای بهداشتی مواد غذایی از دیدگاه قرآن

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 50

چکیده

 سابقه و هدف: بسیاری از بیماری ها ناشی از عدم رعایت بهداشت مواد غذایی است. مصرف مواد غذایی سالم, ایمن و مرغوب نقش مهمی در تامین سلامت جامعه و توسعه کیفی سرمایه انسانی دارد. از دیدگاه قرآن و حدیث, دستورالعمل ها و توصیه هایی برای تولید و مصرف صحیح مواد غذایی ارائه شده است. لذا هدف از این مقاله شناخت اهمیت بهداشت مواد غذایی از دیدگاه قرآن است. مواد و روش ها: این یک مطالعه مروری است که سعی نموده با بررسی متون علمی و منابع اسلامی یک تحلیلی علمی از دیدگاه قرآن در ارتباط با اهمیت بهداشت و ایمنی مواد غذایی ارائه دهد. یافته ها و نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که قرآن کریم در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی عالی ترین استاندارد ها را تحت عنوان حلال و طیب ارائه نموده است تا همه جنبه های کیفیت را از لحاظ پاکی, بهداشتی, ایمنی, مقوی و مغذی را تامین نماید.اجرای چنین استاندارد های مترقی منوط به فهم صحیح قرآن, کسب دانش های مدرن, آموزش و ترویج عملی فرهنگ حلال و حرام و اجرای سیستم های تضمین ایمنی و کیفیت و حرکت به سمت تولید محصولات ارگانیک است. استاندارد های حلال و طیب در حال تبدیل شدن به یک برند جهانی است و اجرای این استاندارد ها, ضمن اینکه ارزش افزوده بسیار بالایی برای کشور از نظر تولید و عرضه مواد غذایی سالم, ایمن و مرغوب فراهم می نماید, در توسعه کیفیت سرمایه انسانی یعنی اصلاح باور ها, اعتقادات, اندیشه ها و رفتار ها, و شکوفا نمودن استعداد ها و تقویت توانمندی ها, و تامین سلامت همه جانبه انسان و اعتلای انسان به سوی خدا نقش مهمی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عالی پور، فتح اله، و مهدوی، فرنگیس. (1393). حلال و طیب عالی ترین معیارهای بهداشتی مواد غذایی از دیدگاه قرآن. اسلام و سلامت، 1(2 )، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/258955/fa

    Vancouver: کپی

    عالی پور فتح اله، مهدوی فرنگیس. حلال و طیب عالی ترین معیارهای بهداشتی مواد غذایی از دیدگاه قرآن. اسلام و سلامت[Internet]. 1393؛1(2 ):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/258955/fa

    IEEE: کپی

    فتح اله عالی پور، و فرنگیس مهدوی، “حلال و طیب عالی ترین معیارهای بهداشتی مواد غذایی از دیدگاه قرآن،” اسلام و سلامت، vol. 1، no. 2 ، pp. 41–50، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258955/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button