مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

695
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات محدودیت غذایی طولانی مدت و میزان آمینواسیدهای جیره بر عملکرد، وزن اندام های لنفاوی و سلول های سفید خون جوجه های گوشتی سویه آرین

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 93

چکیده

 این پژوهش با هدف بررسی اثر روش خوراک دهی (آزاد و محدودیت غذایی) و میزان آمینواسیدهای جیره ( توصیه آرین,‏ کمتر و بیش از آن) بر عملکرد,‏ وزن اندام های لنفاوی و شمار سلول های سفید خون جوجه های گوشتی آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با 8 گروه آزمایشی با 5 تکرار و 22 قطعه جوجه در هر تکرار انجام شد. میزان آمینواسیدهای جیره با توجه به میزان لیزین قابل هضم محاسبه شد. گروههای آزمایشی شامل: 1-تغذیه آزاد با لیزین پیشنهادی آرین (شاهد). 2-محدودیت غذایی با جیره شاهد. 3-تغذیه آزاد با 7 درصد لیزین کمتر. 4- محدودیت غذایی با 7 درصد لیزین کمتر. 5- تغذیه آزاد با 7 درصد لیزین بیشتر تا 25 روزگی. 6-محدودیت غذایی با 7 درصد لیزین بیشتر تا 25 روزگی. 7-تغذیه آزاد با 7 درصد لیزین بیشتر تا 47 روزگی. 8-محدودیت غذایی با 7 درصد لیزین بیشتر تا 47 روزگی. افزایش آمینواسید,‏ وزن بدن و تیموس را در 47 روزگی افزایش داد (P<0.05) لیکن بر نسبت هتروفیل به لنفوسیت (H/L) تاثیری نداشت. وزن لاشه و سینه گروه 7 و عرض سینه گروه 5 بیشتر از شاهد بود و ضریب تبدیل خوراک گروه 2 نسبت به شاهد بهبود یافت (P<0.05). H/L در گروه 2 و 6 به ترتیب نسبت به گروه شاهد و 5 کمتر بود (P<0.05). نتایج نشان می دهد˓ افزایش آمینواسید جیره نسبت به پیشنهاد آرین با توجه به سن,‏ سبب افزایش وزن بدن,‏ اندامهای ایمنی و بهبود صفات لاشه می شود و محدودیت طولانی مدت خوراک سبب بهبود ضریب تبدیل خوراک دهی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی اکبرپور، حمیدرضا، و یوسفی کلاریکلایی، کاظم. (1396). اثرات محدودیت غذایی طولانی مدت و میزان آمینواسیدهای جیره بر عملکرد, وزن اندام های لنفاوی و سلول های سفید خون جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، 11(1)، 87-93. SID. https://sid.ir/paper/260131/fa

    Vancouver: کپی

    علی اکبرپور حمیدرضا، یوسفی کلاریکلایی کاظم. اثرات محدودیت غذایی طولانی مدت و میزان آمینواسیدهای جیره بر عملکرد, وزن اندام های لنفاوی و سلول های سفید خون جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران[Internet]. 1396؛11(1):87-93. Available from: https://sid.ir/paper/260131/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا علی اکبرپور، و کاظم یوسفی کلاریکلایی، “اثرات محدودیت غذایی طولانی مدت و میزان آمینواسیدهای جیره بر عملکرد, وزن اندام های لنفاوی و سلول های سفید خون جوجه های گوشتی سویه آرین،” علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 87–93، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/260131/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button