APA:
کپیوانی، مدالا موکاندا، و رائو، داباسی گواردهانا. (1398). تاثیر ضریب نفوذپذیری تجزیه پکتین در پالپ گوآوا (پسیدیوم گواجاوا ال. ) با استفاده از پکتیناز تثبیت شده. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(2 )، 119-126. SID. https://sid.ir/paper/269691/fa
Vancouver:
کپیوانی مدالا موکاندا، رائو داباسی گواردهانا. تاثیر ضریب نفوذپذیری تجزیه پکتین در پالپ گوآوا (پسیدیوم گواجاوا ال. ) با استفاده از پکتیناز تثبیت شده. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(2 ):119-126. Available from: https://sid.ir/paper/269691/fa
IEEE:
کپیمدالا موکاندا وانی، و داباسی گواردهانا رائو، “تاثیر ضریب نفوذپذیری تجزیه پکتین در پالپ گوآوا (پسیدیوم گواجاوا ال. ) با استفاده از پکتیناز تثبیت شده،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 2 ، pp. 119–126، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269691/fa