مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

424
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسانس روغنی برگ پونه کوهی، آویشن و میخک، ریزپوشانی نشده و نانوریزپوشانی شده به روش امولسیون سازی

صفحات

 صفحه شروع 237 | صفحه پایان 246

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نانسی، رویز گونزالز، آرلیو، لوپز مالو، انریکه، پائولو، کرونا، رامیرز، و ماریا ترزا، جیمنز مانگوییا. (1398). فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسانس روغنی برگ پونه کوهی, آویشن و میخک, ریزپوشانی نشده و نانوریزپوشانی شده به روش امولسیون سازی. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(4 )، 237-246. SID. https://sid.ir/paper/269723/fa

    Vancouver: کپی

    نانسی رویز گونزالز، آرلیو لوپز مالو، انریکه پائولو، کرونا رامیرز، ماریا ترزا جیمنز مانگوییا. فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسانس روغنی برگ پونه کوهی, آویشن و میخک, ریزپوشانی نشده و نانوریزپوشانی شده به روش امولسیون سازی. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(4 ):237-246. Available from: https://sid.ir/paper/269723/fa

    IEEE: کپی

    رویز گونزالز نانسی، لوپز مالو آرلیو، پائولو انریکه، رامیرز کرونا، و جیمنز مانگوییا ماریا ترزا، “فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسانس روغنی برگ پونه کوهی, آویشن و میخک, ریزپوشانی نشده و نانوریزپوشانی شده به روش امولسیون سازی،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 4 ، pp. 237–246، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269723/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button