APA:
کپینانسی، رویز گونزالز، آرلیو، لوپز مالو، انریکه، پائولو، کرونا، رامیرز، و ماریا ترزا، جیمنز مانگوییا. (1398). فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسانس روغنی برگ پونه کوهی, آویشن و میخک, ریزپوشانی نشده و نانوریزپوشانی شده به روش امولسیون سازی. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(4 )، 237-246. SID. https://sid.ir/paper/269723/fa
Vancouver:
کپینانسی رویز گونزالز، آرلیو لوپز مالو، انریکه پائولو، کرونا رامیرز، ماریا ترزا جیمنز مانگوییا. فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسانس روغنی برگ پونه کوهی, آویشن و میخک, ریزپوشانی نشده و نانوریزپوشانی شده به روش امولسیون سازی. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(4 ):237-246. Available from: https://sid.ir/paper/269723/fa
IEEE:
کپیرویز گونزالز نانسی، لوپز مالو آرلیو، پائولو انریکه، رامیرز کرونا، و جیمنز مانگوییا ماریا ترزا، “فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسانس روغنی برگ پونه کوهی, آویشن و میخک, ریزپوشانی نشده و نانوریزپوشانی شده به روش امولسیون سازی،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 4 ، pp. 237–246، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269723/fa