مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

923
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

166
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع 2

صفحات

 صفحه شروع 18 | صفحه پایان 25

چکیده

 مقدمه: پژوهش کنونی با هدف بررسی اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع 2 طراحی و اجرا شد.مواد و روش ها: 63 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 به طور تصادفی در سه گروه قرار گرفتند: 1) 10 گرم در روز پودر جوانه بروکلی (21نفر), 2) 5 گرم در روز پودر جوانه بروکلی (22 نفر), 3) شاهد 5 گرم در روز دارونما (20 نفر). قند خون ناشتا, کلسترول تام, تری گلیسرید, کلسترول LDL-, کلسترول HDL-, قبل و در پایان هفته چهارم مداخله اندازه گیری شد.یافته ها: در پایان هفته چهارم پودر جوانه بروکلی موجب13.5 % کاهش معنی دار تری گلیسرید سرم در گروه 1, در مقایسه با گروه شاهد گردید (P<0.01). میانگین غلظت کلسترولHDL-  در پایان هفته چهارم در گروه 1 به طور معنی دار بالاتر از گروه 2 و گروه شاهد بود (P<0.01). نمایه آتروژنیک پلاسما در گروه 1 در پایان مدت مداخله 26% کاهش داشت (P<0.05). %19.6 و 12% کاهش معنی دار قند خون ناشتا و 16.5% و 12.2% کاهش معنی دار کلسترول تام در پایان هفته چهارم در گروه 1 و 2 در مقایسه با ابتدای مطالعه مشاهده شد. نسبت های کلسترول تام به کلسترول HDL- و کلسترول LDL- به کلسترولHDL-  در گروه 1 در پایان هفته چهارم 12.3% و 10.6% کاهش معنی دار داشت (P<0.05).نتیجه گیری: یافته ها نشان داد پودر جوانه بروکلی می تواند در بهبود غلظت چربی های خون در بیماران دیابتی تاثیر مثبت داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهادران، زهرا، میرمیران، پروین، مهتدی نیا، جواد، هدایتی، مهدی، شاکری، نزهت، حسین پناه، فرهاد، و عزیزی، فریدون. (1390). اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع 2. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 13(1 (مسلسل 55))، 18-25. SID. https://sid.ir/paper/27565/fa

    Vancouver: کپی

    بهادران زهرا، میرمیران پروین، مهتدی نیا جواد، هدایتی مهدی، شاکری نزهت، حسین پناه فرهاد، عزیزی فریدون. اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع 2. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1390؛13(1 (مسلسل 55)):18-25. Available from: https://sid.ir/paper/27565/fa

    IEEE: کپی

    زهرا بهادران، پروین میرمیران، جواد مهتدی نیا، مهدی هدایتی، نزهت شاکری، فرهاد حسین پناه، و فریدون عزیزی، “اثر پودر جوانه بروکلی بر گلوکز ناشتا و غلظت چربی های خون در مبتلایان به دیابت نوع 2،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 13، no. 1 (مسلسل 55)، pp. 18–25، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27565/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button