APA:
کپیفاضلی، هدا، گائینی، زهرا، میرمیران، پروین، حاجی حسینی، رضا، بهادران، زهرا، و عزیزی، فریدون. (1397). ارتباط الگوهای غذایی با سطوح افزایش یافته آنزیم های کبدی: یک بررسی مقطعی در مطالعه قند و لیپید تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 20(6 )، 303-311. SID. https://sid.ir/paper/27748/fa
Vancouver:
کپیفاضلی هدا، گائینی زهرا، میرمیران پروین، حاجی حسینی رضا، بهادران زهرا، عزیزی فریدون. ارتباط الگوهای غذایی با سطوح افزایش یافته آنزیم های کبدی: یک بررسی مقطعی در مطالعه قند و لیپید تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1397؛20(6 ):303-311. Available from: https://sid.ir/paper/27748/fa
IEEE:
کپیهدا فاضلی، زهرا گائینی، پروین میرمیران، رضا حاجی حسینی، زهرا بهادران، و فریدون عزیزی، “ارتباط الگوهای غذایی با سطوح افزایش یافته آنزیم های کبدی: یک بررسی مقطعی در مطالعه قند و لیپید تهران،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 20، no. 6 ، pp. 303–311، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27748/fa